Rhett van der Voort - Freelance WordPress programmeur vanuit Groningen - 0643992704 / rhett@hatha.nl

Nieuwe WordPress website Glascentrale Roden

17 maart 2014 door Rhett

De mensen van de Glascentrale Roden hebben mij via Google gevonden. Op zoek naar een Freelance website maker in Groningen om verstandig te zijn qua kosten. Het ontwerp was al klaar en er was alleen iemand nodig om het een werkende site te maken in een CMS. Dat past natuurlijk precies bij mij.

Uiteindelijk toch gekozen om het ontwerp ook over te doen, omdat Studio Wing daar een betere kijk op heeft dan de originele partij. We hebben de focus gelegd op het aanspreken van de doelgroepen op een korte en directe wijze. Dit zie je terug door de drie knoppen die de ingang naar de rest van de site vormen. Verder hebben we een aantal elementen gebruikt om de expertise en betrouwbaarheid van het bedrijf te benadrukken.

Het ontwerp vind ik zeer geslaagd, goed gelukt om alles te laten samenwerken en een mooie rustige site over te houden. Het fotomateriaal is door Studio Wing verzorgd en ziet er super uit.

De klant is uiteindelijk erg blij met WordPress omdat het fijn en snel werkt. Dingen als zoekmachineoptimalisatie zijn direct goed geregeld en heel overzichtelijk. Plaatjes uploaden, instellen en verkleinen gaat allemaal via WordPress zelf en heel erg makkelijk.

Uiteindelijk ben ik van mening dat er niet alleen op kosten bespaard is maar ook een beter resultaat is. Dit komt voor een deel door de ervaring van mij en Studio Wing met dit soort projecten, een ander deel is dat je ook rechtstreeks samenwerkt. Hierdoor hou je de focus op juiste dingen.

Over het objectief resultaat zijn de klant en wij het eens. Enorm geslaagd door de vele offerteaanvagen! Een beetje boven verwachtig zelfs, en allemaal ‘organisch’ via google. Dus geen advertentiekosten, maar gewoon een solide site die technische, qua marketing en content goed in elkaar zit. Erg blij mee!

Ga eens kijken op: http://www.glascentraleroden.nl en zustersite http://www.huizingaschilders.nl.

Ontwerp en foto’s door Aris Houwing van Wing Ontwerp.

Contactformulier

Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.