Rhett van der Voort - Freelance WordPress programmeur vanuit Groningen - 0643992704 / rhett@hatha.nl

Een Webshop in WordPress

21 april 2020 door Rhett

Een wordpress webshop biedt veel mogelijkheden voor jou als bedrijf, maar ook voor jouw klanten en voor mij als ontwikkelaar. Het zal je verbazen hoeveel grote webshops zijn gebouwd in wordpress. En door de vele mogelijkheden van wordpress webshops is dat ook eigenlijk zo gek nog niet.

Woocommerce webshop

Een webshop maken met wordpress doe ik met gebruik van woocommerce. Een woocommerce webwinkel biedt veel voordelen. De webwinkel plug-in is speciaal gebouwd voor wordpress en biedt oneindig veel mogelijkheden voor het ontwerpen en gebruik van jouw webshop.

Wat kun je aanbieden in een WordPress webshop?

In een WordPress of woocommerce webshop kun je alles aanbieden. Fysieke producten zoals kleding of eten, of digitale producten zoals abonnementen of downloads. Jouw klanten kunnen productvariaties kiezen, kortingscodes gebruiken en toegang krijgen tot exclusieve content. Alles wat je zou willen aanbieden in een wordpress webshop is mogelijk.

Betalen en verzenden in een wordpress webwinkel

Betalen en verzenden in een wordpress webwinkel is voor internationale en nationale webshops gemakkelijk in te stellen. Verzendingstarieven en het bereik kun je zelf instellen. Ook de mogelijkheden voor betaling kun je zelf kiezen. Hierbij is ook het gangbare iDeal natuurlijk mogelijk.

Jouw webshop maken in WordPress

Naast al deze praktische voordelen zijn er ook veel ontwerpmogelijkheden voor wordpress webshops. Zo kan ik jouw webshop helemaal ontwerpen zoals jij dat wil.

Contactformulier

Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.