Rhett van der Voort - Freelance WordPress programmeur vanuit Groningen - 0643992704 / rhett@hatha.nl

WordPress Groningen

Als freelancer ligt mijn specialiteit bij het maken van WordPress websites voor bedrijven in Groningen en (ver) daarbuiten. Vaak kan ik met standaard WordPress uit de voeten en hoef ik maar her en der extra functionaliteit toe te voegen door zelf iets te maken of een plugin te gebruiken. Zo lever ik snel een solide site op.

WordPress website laten maken in Groningen

Meestal als ik een WordPress site maak betekent dat in de praktijk de volgende stappen:

  1. We gaan kennismaken en bespreken wat de bedoeling is. Hier is dan een van mijn ontwerp partners bij. We maken samen een plan.
  2. De ontwerper gaat aan de slag tot een gewenst resultaat gecreëerd is.
  3. Ik ga van dat ontwerp een werkende WordPress site maken.
  4. We gaan de site samen vullen en publiceren!

Dit is een erg overzichtelijk traject dat altijd tot een goed resultaat leidt.

WordPress Groningen? Ontdek de mogelijkheden voor jouw website!

Ik bouw WordPress websites van simpele one-pages tot grote high-traffic sites en webshops. Afhankelijk van wat jouw website nodig heeft bouw ik vanuit generieke thema’s of bouw ik zelf plug-ins en widgets voor WordPress.

Simpele website

Het kan zo zijn dat je een hele simpele site wilt. In dat geval kan ik soms nog sneller schakelen en met een generiek thema werken. Voor WordPress zijn er heel veel voorgebouwde thema’s te krijgen voor een zeer redelijke prijs. Als we er inderdaad voor kiezen om zo iets te bouwen betekent dit een verkorte doorlooptijd.

Uitgebreide website

Als je juist een uitgebreidere site nodig hebt hebben we iets meer aanloopfase. We hebben dan overleg over wat verstandig is en in de praktijk werkt. Ook moeten we dan veel meer invulling geven over hoe de verschillende aspecten uitgewerkt moeten worden. Soms kiezen we dan ook voor in overleg om een functioneel ontwerp te maken.