Rhett van der Voort - Freelance WordPress programmeur vanuit Groningen - 0643992704 / rhett@hatha.nl

WordPress

Een van mijn sterke punten is het maken van WordPress sites. Veel ervaring en nog steeds een plezier om mee te werken. Vaak kan ik met standaard WordPress uit de voeten en hoef ik maar her en der extra functionaliteit toe te voegen door zelf iets te maken of een plugin te gebruiken.

Meestal als ik een WordPress site maak betekent dat in de praktijk de volgende stappen:

  1. We gaan kennismaken en bespreken wat de bedoeling is. Hier is dan een van mijn ontwerp partners bij. We maken samen een plan.
  2. De ontwerper gaat aan de slag tot een gewenst resultaat gecreƫerd is.
  3. Ik ga van dat ontwerp een werkende WordPress site maken.
  4. We gaan de site samen vullen en publiceren!

Dit is een erg overzichtelijk traject dat altijd tot een goed resultaat leidt.

Een hele simpele website

Het kan zo zijn dat je een hele simpele site wilt. In dat geval kan ik soms nog sneller schakelen en met een generiek thema werken. Voor WordPress zijn er heel veel voorgebouwde thema’s te krijgen voor een zeer redelijke prijs. Als we er inderdaad voor kiezen om zo iets te bouwen betekent dit een verkorte doorlooptijd.

Een uitgebreide site

Als je juist een uitgebreidere site nodig hebt hebben we iets meer aanloopfase. We hebben dan overleg over wat verstandig is en in de praktijk werkt. Ook moeten we dan veel meer invulling geven over hoe de verschillende aspecten uitgewerkt moeten worden. Soms kiezen we dan ook voor in overleg om een functioneel ontwerp te maken.

Speciale functionaliteit en plugins en widgets

Ik bouw ook webshops, meertalige sites en multisite installaties. Daarnaast maak ik keurige plugins en widgets voor WordPress. Hierover kunnen we het best even bellen of mailen.