Rhett van der Voort - Freelance WordPress programmeur vanuit Groningen - 0643992704 / rhett@hatha.nl

Waarvoor is WordPress allemaal geschikt?

3 juni 2020 door Rhett

Tegenwoordig is WordPress geschikt voor veel meer dan alleen blogs. Dat komt vooral voort uit twee belangrijke ‘nieuwe’ aspecten. Hierdoor kan WordPress nu voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt, zoals:

WordPress webshop

Een webshop maken in WordPress wordt meestal gedaan met de woocommerce plug-in. Deze plug-in is speciaal gemaakt voor wordpress en biedt veel mogelijkheden voor het ontwerp en het gebruik van een wordpress webshop. Daardoor is wordpress heel erg geschikt voor het maken van webwinkels.

WordPress portfolio

Ook voor een wordpress portfolio kan een plug-in worden geïnstalleerd. Er zijn verschillende plug-ins die je hiervoor kunt gebruiken. Allemaal bieden ze vooral meer mogelijkheden voor het inrichten en ontwerpen van galerijen. Ook kun je kiezen voor een wordpress portfolio thema. Die kan ik dan naar wens voor je aanpassen. Of we kijken samen naar een volledige unieke inrichting van jouw wordpress portfolio.

WordPress blog

Hoewel de CMS veel meer mogelijkheden biedt, kun je natuurlijk nog steeds een blog op wordpress maken. Denk daarbij ook aan bijvoorbeeld nieuwssites. Ook dat zijn in principe blogs met steeds weer nieuwe artikelen. En ook voor een blog kun je nog steeds gebruik maken van alle voordelen van wordpress als cms.

Contactformulier

Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.